Oglaševanje po elektronski pošti

Če ste podali soglasje za prejemanje naših novic, bomo vaš elektronski naslov shranili in vam po elektronski pošti pošiljali ponudbe, dokler ne prekličete naročnine na naše novice. Vaša registracija in potrditev bosta zabeleženi. Naročnino lahko prekličete kadar koli. Če želite preklicati naročnino, nam pošljite elektronsko pošto na naslov info@fotorizmal.com ali kliknite povezavo na koncu vsake elektronske pošte.

Piškotki

Fotorizmal.com spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so besedilne datoteke, ki se shranijo v računalnik uporabnika, ko ta obišče spletno stran.
Uporabljamo t.i. »sejne piškotke«, ki se glede na nastavitve vašega brskalnika izbrišejo, ko zaprete brskalnik.
Uporabljamo tudi piškotke, ki se uporabljajo, ko je seje konec (»trajni piškotki«). Zaradi teh piškotkov so naše storitve bolj učinkovite in prijazne uporabniku. Te datoteke na primer omogočajo prejemanje informacij, oblikovanih posebej glede na vaše interese na spletni strani, ki si jo trenutno ogledujete. Edini namen je prilagoditi naše storitve uporabnikovim željam po najboljših močeh in zagotoviti priročno uporabo spletne strani.
Uporabo piškotkov lahko preprečite tako, da jih ne dovolite v brskalniku. Te nastavitve lahko spremenite v brskalniku.

Družbeni mediji

Na naši spletni strani imamo vgrajene povezave do različnih storitev družbenih medijev (Facebook, Google+, Twitter ,Instagram, Xing, YouTube, Pinterest, LinkedIn). S klikom na ikono ali ime boste preusmerjeni na spletno stran zadevne storitve.
Če kliknete gumb »Deli« in izberete ustrezno storitev družbenih medijev, lahko objavite dogodek (kot na primer določen rezultat iskanja) na spletni strani izbrane storitve.
Če kliknete povezavo do storitve pod besedilno vrstico »Sledi nam«, lahko sledite našim dejavnostim na platformi izbrane storitve.
Na spletnih straneh storitev družbenih medijev veljajo pravila o zasebnosti podatkov in pogoji uporabe zadevne storitve. Fotorizmal.com nima nobenega vpliva na zbiranje, obdelavo in uporabo podatkov na teh spletnih straneh.

 Povezava s storitvijo Facebook

Omogočamo vpis in prijavo z vašim računom Facebook. Če se prijavite z računom Facebook, Facebook zahteva dovoljenje za delitev določenih podatkov iz računa Facebook s Fotorizmal.com. To lahko vključuje vaše ime, priimek, elektronski naslov za preverjanje identitete in spola, splošno lokacijo, povezavo do profila Facebook, časovnico, datum rojstva, profilno sliko, vaše »všečke« in seznam prijateljev.
Te podatke zbira Facebook, ki nam jih posreduje v skladu z določili pravilnika o zasebnosti storitve Facebook. Z nastavitvami zasebnosti v računu Facebook lahko nadzorujete podatke, ki nam jih posreduje Facebook.
Če se prijavite v Fotorizmal.com s storitvijo Facebook, bo vaš račun Fotorizmal.com samodejno povezan z računom Facebook, informacije o vaši aktivnosti na Fotorizmal.com pa bodo morda deljene v storitvi Facebook ter objavljene na časovnici in virih novic vaših prijateljev v storitvi Facebook.

Google+

Omogočamo vpis in prijavo z vašim računom Google+. Če se prijavite z računom Google+, Google zahteva dovoljenje za delitev določenih podatkov iz računa Google+ s Fotorizmal.com. To lahko vključuje vaše ime, priimek, elektronski naslov za preverjanje identitete in spola, povezavo do profila Google+, profilno sliko in seznam prijateljev. Te podatke zbira Google, ki nam jih posreduje v skladu z določili Googlovega pravilnika o zasebnosti.
Če se prijavite v Fotorizmal.com z računom Google+, bodo informacije o vaši aktivnosti na Fotorizmal.com privzeto vidne na Googlu vsem v vaših krogih Google+ in deljene z Googlom v skladu z Googlovimi pogoji storitve ter Googlovim pravilnikom o zasebnosti. Več informacij o upravljanju aktivnosti, ki jih delite z računom Google+ je na voljo na Googlovi strani za podporo. Na strani za nastavitve aplikacije Google+ lahko upravljate, kdo iz vaših krogov Google+ lahko vidi vaše aktivnosti na Fotorizmal.com.